FGC passarà per Sant Cugat cada 10 minuts en les hores centrals a l'agost


  • Comparteix:

Estació de FGC de Sant Cugat / Font: ACN

Estació de FGC de Sant Cugat / Font: ACN

El servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) varia els horaris durant el mes d'agost. Concretament, els dies feiners del 5 al 30 d'agost els combois circularan cada 10 minuts en les hores centrals del dia, alternant el pas de les línies S1 i S2. Els horaris concrets es poden consultar a la web de FGC i al document adjunt a la noticia.

Del 5 al 30 d'agost, els dies feiners els trens circularan amb els horaris específics d'agost, amb un reforç de les circulacions durant la primera i l'última setmana del mes. Això implica que des de les deu del matí i fins les cinc de la tarda, els trens passaran cada 10 minuts, alternant les línies S1 i S2. Les línies S5 i S55 no circularan en aquestes dates.

Pel que fa al setembre, del 2 al 10 ambdós inclosos, els dies feiners els trens circularan amb els horaris corresponents al període no lectiu, coincidint amb l'època en què les classes escolars han finalitzat, i que implica menys freqüència de pas. En concret, des de les dues de la tarda fins les vuit del vespre, les línies S1 i S2 passaran per Sant Cugat cada 12 minuts, reduint-se en les altres franges horàries. Les línies S5 i S55 només circularan entre les vuit i les nou del matí, i de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts de deu de la nit.

Per saber la resta d'horaris, es pot consultar al portal web Fgc.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.