La Festa Major de Mas Gener arriba enguany a la seva 56a edició


Temes relacionats

Josep Lluís Lolo: 'Aquest carnaval presentarà novetats a Mas Gener' ( 7/feb/13)

Neix el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir amb la voluntat de convertir-ho en cita anual ( 2/set/12)

Els actes de la Festa Major de Mas Gener reforcen el vincle entre els veïns ( 1/set/12)

La Festa Major de Mas Gener arriba a la seva 55a edició ( 2/ago/12)


  • Comparteix:

El ral·li de cotxes antics és un dels plats forts de la Festa Major

El ral·li de cotxes antics és un dels plats forts de la Festa Major

Una actuació dels Bastoners de Sant Cugat, una trobada de col·leccionistes de plaques de cava i un concurs de bitlles catalanes són algunes de les novetats que presenta la 56a edició de la Festa Major del barri de Mas Gener, que se celebrarà el 30 i 31 d'agost i l'1 de setembre. Totes les activitats es faran a la pista poliesportiva del barri i en el seu entorn.

La festa, organitzada per l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, arrencarà l'últim divendres d'agost amb un Espetec de Festa que anirà acompanyat de la Banda de Cometes i Tambors del barri. En la mateixa jornada també tindran lloc un espectacle d'acrobàcies, que també és una proposta de nova creació, i el ball amb Ballet Glamour i Disco Mòbil. El president de l'entitat, Josep Lluís Lolo, ha explicat a Cugat.cat que aquesta festivitat no compta amb pregoner perquè el més important és fer caliu.

Josep Lluís Lolo

És una festa molt familiar i per tant no hem pensat en fer pregoners. Ara bé, potser sí que portem alguna sorpresa.


Durant dissabte i diumenge les activitats es dividiran en dues franges, de matí i tarda. La de matí comptarà amb propostes enfocades als més menuts, mentre que a la tarda s'organitzaran activitats destinades al públic adult. Així, el dissabte al matí comptarà amb una bicicletada popular i un espectacle infantil, mentre que a la tarda serà el torn del nou concurs de bitlles catalanes, la demostració dels puntaires, a càrrec del Centro Castellano-Manchego, i l'exposició de brocanters i trastos vells, un espai d'intercanvi i venda. La nit posarà el punt final a la jornada amb la botifarrada i un ball amb la presència de The Rubens.

L'exhibició de cotxes antics i clàssics, un dels plats forts, començarà el diumenge al matí amb la concentració dels vehicles al voltant de la pista poliesportiva. Una vegada reunits emprendran el seu camí cap al Monestir, on els esperaran les autoritats. D'altra banda, al matí també començarà la trobada de col·leccionistes de plaques de cava i l'espectacle infantil. Al migdia, els Bastoners de Sant Cugat oferirà una actuació com a preludi de l'arrossada popular. El punt final a la Festa Major d'enguany el posaran el karaoke i els Marxosos del Vallès.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.