Mas Gener posa el punt final a la seva festa amb la trobada de cotxes antics


Temes relacionats

Arrenca la 56a edició de la Festa Major de Mas Gener (30/ago/13)

La Festa Major de Mas Gener arriba enguany a la seva 56a edició ( 8/ago/13)

Tret de sortida a la 55a edició de la Festa Major de Mas Gener (31/ago/12)


  • Comparteix:

Els cotxes s'exposaran al Monestir

Els cotxes s'exposaran al Monestir

La segona edició del ral·li de cotxes clàssics, l'espectacle dels Bastoners de Sant Cugat i la trobada de col·leccionistes de plaques de cava són algunes de les propostes que ofereix aquest diumenge la Festa Major de Mas Gener, que avui posa el punt final. Les activitats tenen lloc a la pista poliesportiva del barri.

La trobada de cotxes antics comença a partir de dos quarts d'onze del matí. Una vegada reunits els vehicles, la caravana es desplaçarà cap al Monestir, on seran rebuts per les autoritats. Una de les novetats d'enguany és la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, que tindrà lloc a la pista poliesportiva a partir de les deu del matí. Els més menuts, a més, també tindran el seu espai amb un espectacle infantil que arrenca a partir de dos quarts de dotze.

Al punt del migdia els Bastoners de Sant Cugat oferiran un espectacle que servirà de preludi de la gran arrossada popular, que començarà a les dues de la tarda. El karaoke, a partir de les quatre, servirà per baixar el dinar. El final de festa anirà a càrrec d'Els Marxosos del Vallès i començarà a partir de les set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.