Obres a la línia Barcelona-Vallès reduiran la freqüència de pas a Sant Cugat


  • Comparteix:

La línia Barcelona-Vallès al seu pas per la Floresta

La línia Barcelona-Vallès al seu pas per la Floresta

Les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que passen per Sant Cugat, augmentaran lleugerament l'interval de pas previst per a l'agost, a causa de les obres de millora que la companyia farà arran de la incidència d'aquest dijous a la línia Barcelona-Vallès. D'aquesta manera, els trens entre plaça Catalunya i Sant Cugat circularan amb un interval de sis minuts; i entre Sant Cugat i Terrassa l'interval serà de 12 minuts la primera i última setmana d'agost, i de 15 minuts la segons i tercera setmana.

FGC ha decidit fer aquestes obres de millora de la infraestructura després que aquest dijous al matí un tren de la línia que uneixen Barcelona i el Vallès Occidental patís el descarrilament d'un dels combois, quan el tren entrava a plaça de Catalunya de Barcelona. Això ha provocat la interrupció del servei durant 10 minuts. L'incident s'ha ocasionat a dos quarts de nou del matí, però poc després s'ha restablert el funcionament.

El tren responsable de la incidència ha estat de la línia S1 (Terrassa), que ha remuntat una de les seves rodes quan es disposava a entrar a l'estació de plaça de Catalunya de Barcelona, segons informa FGC. En el comboi viatjaven al voltant de 300 persones que no han resultat ferides. La majoria han estat evacuades directament per l'andana i les 30 persones que viatjaven en el cotxe accidentat han hagut de fer-ho directament per la via, acompanyades pel maquinista.

Es tracta del tercer descarrilament d'un tren de FGC en pocs dies, motiu pel quan l'empresa ha decidit renovar part de la infraestructura durant l'agost per solucionar definitivament l'avaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.