Protecció Civil alerta de l'elevat risc d'incendi forestal al Vallès Occidental


  • Comparteix:

El Vallès Occidental es troba en risc molt alt d'incendi forestal / Font: Generalitat de Catalunya

El Vallès Occidental es troba en risc molt alt d'incendi forestal / Font: Generalitat de Catalunya

Protecció Civil demana extremar les precaucions prop de zones forestals i posa en prealerta el pla INFOCAT pel perill d'incendis, a causa de les altes temperatures i la baixa humitat. El Vallès Occidental es troba sota risc molt alt d'incendi forestal i per això s'ha decidit augmentar la vigilància a les zones més sensibles arreu de Catalunya, inclosos els mitjans aeris.

Les elevades temperatures que es preveuen en els propers dies i les baixen humitats relatives fa incrementar el risc d'incendis forestals. Per això, Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT).

L'episodi es preveu que duri, al menys, fins a principis de la setmana vinent i per això es demana prudència pel que fa a les activitats que es facin prop de zones forestals.

El Vallès Occidental és, aquest dijous, sota risc d'incendi forestal molt alt, juntament amb el Baix Llobregat, Bages, Anoia, Urgell, Conca de Barberà, Priorat, Terra Alta i Ribera d'Ebre.

De moment, el cos d'Agents Rurals no ha previst mesures de tancament d'accessos a massissos forestals, tot i que incrementarà la vigilància a les zones més sensibles, inclosos els mitjans aeris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.