La Festa Major de les Planes manté el llistó alt amb una programació molt variada


  • Comparteix:

Els Gipsy Hits portaran la seva 'rumba gamberra' a les pistes esportives la nit de divendres / Font: Facebook

Els Gipsy Hits portaran la seva 'rumba gamberra' a les pistes esportives la nit de divendres / Font: Facebook

La Festa Major de les Planes, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de setembre, arrencarà amb un playback a càrrec de la gent gran del districte i bullirà d'activitats fins diumenge a la tarda, quan el Ballet Glamour i la Banda de les Planes donaran el toc final a la festa amb les seves actuacions. Activitats tant per a petits com per a joves ompliran els dies de festa grossa del districte. Algunes dels actes destacats són la trobada de puntaires, la botifarrada popular i el concurs de paelles.

La Festa començarà divendres a les sis de la tarda amb el 'Playback show', un espectacle organitzat per la Gent Gran i el Racó de l'Amistat. Tot seguit tindran lloc la missa de la Mare de Déu, la cercavila i el pregó de la Festa Major. La integrant de la Comissió de Festes de les Planes, Begoña Paradeda, ha volgut mantenir en secret el nom dels pregoners, però ha avançat que seran 'uns artistes molt bohemis'.

D'altra banda, Paradeda ha destacat que els pressupostos d'aquest any han estat més ajustats i que la Comissió s'ha hagut d'esforçar per mantenir el llistó de les festes majors anteriors.

Begoña Paradeda

Donat que els pressupostos són més justos i ens hem trobat una mica més lligats a la disposició de l'Ajuntament, intentes fer més o menys el que s'ha fet fins ara de manera que sembli diferent.


La nit de divendres continuarà amb el campionat de Call of Duty, una 'batalla de galls' i mostra voluntària de hip hop, l'actuació de Quadro Flamenco (que tocaran acompanyats de Pere Martínez) i la rumba dels Gipsy Hits.

Les activitats de dissabte arrencaran a les deu del matí amb la trobada de puntaires i el campionat de petanca. A partir de les onze, els més petits podran divertir-se als inflables d'aigua i la festa de l'escuma que s'organitzarà a les pistes esportives de les Planes. També s'inaugurarà l'exposició de l'Associació de les Arts i el Grup de Dones de la creu d'en Blau.

Dissabte a la tarda, se celebrarà el campionat de parxís i dominó i el taller de manualitats per a nens. A dos quarts de set començarà la gimcana infantil, i la nit acabarà amb una botifarrada popular i la música de l'Orquestra Loren.

La cursa popular es farà el diumenge, quan també tindran lloc les paradetes del Rastro, el taller de pintura infantil Joan Mires i la Missa de Festa Major. Al migdia se celebrarà el concurs de paelles, i a la tarda el Ballet Glamour i la Banda de les Planes tancaran la Festa Major.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.