Augmenten les vendes al mes d'agost a causa de millors preus a les rebaixes


  • Comparteix:

Aparador d'una botiga en època de rebaixes

Aparador d'una botiga en època de rebaixes

Encara que les rebaixes d'enguany han estat marcades per la crisi econòmica, els comerços santcugatencs s'han beneficiat de les ofertes d'aquest època de l'any. Segons els comerciants que ha consultat Cugat.cat, les vendes es van accentuar als primers dies de rebaixes i van començar a disminuir a finals de juliol. Amb noves ofertes a principis d'agost s'ha tornat a incrementar el nombre de clients, segons han explicat els comerços enquestats.

Les rebaixes d'estiu són, tenint en compte les d'hivern, les més importants de l'any. En aquest període els comerços augmenten el nombre de vendes i clients, a causa de les ofertes que ofereixen i dels descomptes amb que compten.

Alguns comerços de la ciutat enquestats per Cugat.cat estan contents amb les vendes de les rebaixes d'estiu d'enguany. També comenten l'afluència de gent a principis de juliol i la disminució a finals del mateix mes. A l'agost, amb noves ofertes, asseguren que augmenta de nou la clientela.

Opinió rebaixes

En general ha anat bastant bé. El juliol ha estat bo, encara que ara ha baixat a causa que Sant Cugat és més buit. / Van començar fluixes, encara que aquest agost és millor que el de l'any passat.


La majoria dels comerços van començar amb descomptes d'un 20 i 30%. Segons el nombre de vendes, han trigat més o menys temps en aplicar un descompte més elevat, però moltes ja han arribat en alguns casos a més del 70%.

Les segones rebaixes van començar fa temps per a alguns establiments, mentre que a d'altres sempre s'han mantingut les mateixes ofertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.