Les vendes del mercat de la plaça d'Octavià es redueixen fins a un 50%


  • Comparteix:

Temporada dolenta pels comerciants del mercat de la plaça d'Octavià

Temporada dolenta pels comerciants del mercat de la plaça d'Octavià

Els comerciants del mercat de la plaça d'Octavià asseguren que aquest estiu hi ha hagut un decreixement de les vendes, especialment durant l'agost. Segons han apuntat a Cugat.cat, aquest descens, que en alguns casos ha arribat a ser del 50%, és degut als efectes de la crisi econòmica. Els comerciants apunten que els clients busquen l'oferta i preus molt reduïts.

El mercat dels dijous a la plaça d'Octavià està en hores baixes aquest agost. Les vendes han caigut de manera considerable, fins arribar al 50%, segons apunten alguns comerciants consultats per Cugat.cat. La crisi econòmica és, segons els venedors, el factor determinant que fa que la gent eviti gastar i fer compres com abans.

Opinió comerciants

Les vendes han estat molt fluixes. Han baixat un 50% aproximadament. / Ha afluixat bastant. Tenim gent de carrer i notem la crisi. / Un any molt dolent. La gent vol les coses molt barates.


Els comerciants asseguren que aquest any no estan satisfets amb els guanys de l'estiu, tot i que durant l'època estival és quan tendeixen a incrementar més les seves vendes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.