Tres ferits greus en un accident de trànsit a Sant Cugat


  • Comparteix:

3 persones han resultat ferides de gravetat en un accident de trànsit que s'ha produït aquest migdia, a la carretera BP 1503, davant l'IES Leonardo da Vinci. L'accident s'ha produït quan un camió ha col·lisionat lateralment amb un turisme que s'incorporava a la via des del lateral. Es dóna la circumstància que en el moment dels fets els semàfors de les dues vies no funcionaven i mantenien la llum àmbar de forma intermitent.

L'accident s'ha produït minuts abans de les dotze del migdia, quan un camió de la marca Mercedes ha envestit pel costat un turisme Nissan Almera que en aquell moment s'incorporava a la via des del lateral.

Segons sembla, els semàfors de tots dues vies no funcionaves i estaven en estat permanent d'alerta, amb la llum àmbar intermitent.

Com a conseqüència del xoc, els 3 ocupants del turisme han quedat atrapats dins el vehicle i ha sigut necessària la intervenció d'una dotació de bombers per poder-los treure d'entre la ferralla.

Tots tres han quedat ferits greus i han estat traslladats, dos d'ells a l'Hospital de Terrassa, i un tercer a Mútua de Terrassa, a Rubí.

Pel que fa als ocupants del camió, tots dos han sortit il·lesos.

Fins al lloc del fets s'hi han desplaçat dos patrulles dels Mossos d'Esquadra, agents de la policia local, 3 ambulàncies i un camió de bombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.