Josmar, possible plat fort de la Festa Major de la Colònia de Montserrat


  • Comparteix:

Es preveu que Josmar actui en el concert de Festa Major de la Colònia de Montserrat / Font: Josmargerona.com

Es preveu que Josmar actui en el concert de Festa Major de la Colònia de Montserrat / Font: Josmargerona.com

El cantant Josmar podria ser l'encarregat de dinamitzar la nit del dissabte 31 d'agost, a la Festa Major de la Colònia de Montserrat, segons ha avançat la secretària de l'Associació de Veïns del territori, Concha Yuste, a Cugat.cat. A banda d'aquest concert, Yuste ha destacat la sardinada popular i les activitats infantils com altres apostes fortes d'aquest any. La festa grossa de la Colònia de Montserrat tindrà lloc el 30 i 31 d'agost i l'1 de setembre i les activitats es concentraran a la plaça de l'Hortet Solé.

Tot i que encara s'ha d'acabar de tancar, és molt probable que el cantant Josmar protagonitzi el concert de la Festa Major de la Colònia de Montserrat, que tindrà lloc el dissabte 31 d'agost a la plaça de l'Hortet Solé. Així ho ha avançat la secretària de l'Associació de Veïns de la zona, que s'encarreguen de l'organització de la festa.

Concha Yuste

Esperem, tot i que no és segur, que vingui en Josmar. S'està acabant de concretar.


A més del concert, hi haurà activitats diverses durant el cap de setmana. Divendres al vespre tindrà lloc un ball de festa major, amb música salsa i swing entre d'altres. El dissabte, es farà una sardinada popular que començarà a les sis de la tarda, seguidament se celebrarà una sessió de bingo i postariorment es concert d'en Josmar. La diada de diumenge 1 de setembre estarà dedicada íntegrament als més petits, amb activitats infantils durant tota la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.