Obres d'arranjament a set centres educatius públics durant aquest estiu


  • Comparteix:

Imatge del pati de l'Escola Pi d'en Xandri / Font: Xtec.cat/centres/a8025927/

Imatge del pati de l'Escola Pi d'en Xandri / Font: Xtec.cat/centres/a8025927/

Set centres educatius públics de la ciutat; entre escoles bressol, escoles d'infantil i primària, i instituts; han aprofitat aquest estiu per fer obres d'arrenjament i adequar les instal·lacions de cara al proper curs. Les actuacions han estat a càrrec de la brigada d'obres municipal i s'han fet feines de pintura, fusteria, electricitat i lampisteria, i paleteria.

Pel que fa a les feines relacionades amb pintura, l'Escola Collserola ha pintat totes les aules de cinquè de primària i l'Escola Bressol Gargot ha pintat totes les parets del centre.

Les feines de fusteria s'han dut a terme a l'Escola Pi d'en Xandri, on han muntat i instal·lat un nou porxo de fusta per fer ombra al pati.

Les tasques d'electricitat i lampisteria s'han fet a l'Escola Catalunya, on s'han renovat les canonades generals d'aigua sanitària per reduir-ne el consum, ja que hi havia fuites en la instal·lació antiga. A l'Institut Leonardo da Vinci s'ha fet un repàs de tota la il·luminació exterior i de la zona corresponent al pati.

Les obres de paleteria s'han fet a l'Escola Pins del Vallès, amb un sanejament de l'arrebossat del mur de la sala de calderes i s'han fet noves ventilacions.

Finalment, a l'Institut Leonardo da Vinci també s'han realitzat tasques de neteja i desbrossament interior i exterior.

Abans de l'inici del curs escolar estan planificades altres actuacions a l'Escola Pins del Vallès, on es preveu arrenjar la pèrgola del pati, i a l'Escola Joan Maragall, on es preveu instal·lar ventiladors al menjador del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.