Més de 2.300 santcugatencs aniran amb l'ANC de Sant Cugat a la Via Catalana


Temes relacionats

La Via Catalana compta ja amb 1.500 santcugatencs (28/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge de la Via Santcugatenca

Imatge de la Via Santcugatenca

Ja són més de 2.300 santcugatencs els que participaran a la Via Catalana amb la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). De moment, l'organització ja ha omplert 20 autocars, tot i que esperen que durant la primera setmana de setembre augmenti el número d'inscripcions per anar a l'Hospitalet de l'Infant. La responsable de Comunicació de l'ANC de Sant Cugat, Sílvia Solanelles, ha demanat als santcugatencs que s'hi apuntin a títol individual, que ho facin als trams de les Terres de l'Ebre i la part nord del país.

Solanelles s'ha mostrat satisfeta per l'elevat nombre d'inscripcions a la delegació local de l'ANC per participar a la Via Catalana de l'Onze de Setembre. Amb les prop de 2.300 persones que ja han decidit participar i anar amb el col·lectiu, s'ompliran un total de 20 autocars, tot i que hi ha temps per afegir-s'hi. De fet, Solanelles assegura que durant la primera setmana de setembre i els dies prèvies a la Diada Nacional de Catalunya, serà quan la gent intensifiqui el nombre d'inscripcions.

Sílvia Solanellas

Sempre hi ha espontanis que es volen apuntar a última hora. Tan bon punt la gent tingui previsió del que farà aquell dia, que s'apuntin.


Des de l'ANC, a més, es demana als santcugatencs que encara s'han d'inscriure i ho volen fer per lliure, que ho facin als trams que queden per omplir, especialment a les Terres de l'Ebre i a la part nord del país.

Des d'aquest dimecres estan disponibles a Sant Cugat els 'packs' per la Via Catalana que reparteix l'Assemblea. Tenen un preu de 12 euros i es poden trobar a les parades que l'ANC ubicarà els dos dissabtes d'agost que venen a la plaça d'Octavià, a la llibreria Paideia, a la botiga Gerd i, properament, al Terra Dolça. Al setembre, la secció local de l'ANC ampliarà les parades a altres punts de Sant Cugat per fer més difusió de la Via Catalana i aconseguir més participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.