Les obres al carrer Hospital ja han finalitzat


  • Comparteix:

Imatge actual del carrer Hospital / Font: Premsa Sant Cugat

Imatge actual del carrer Hospital / Font: Premsa Sant Cugat

Les obres de remodelació del carrer Hospital ja han finalitzat, amb la repavimentació de la via, la instal·lació de llums de tipus LED i el sistema d'encesa i apagada de l'enllumenat en funció del pas de vianants. Segons el consistori, aquestes modificacions faran que el carrer esdevingui més eficient i accessible als vianants, i que es redueixi el consum elèctric fins a un 70%.

Segons ha avançat l'Ajuntament, només falta que en les properes setmanes la companyia Fecsa-Endesa substitueixi el cablejat elèctric antic.

Els treballs, que van començar el passat mes de març, han consistit en col·locar un nou paviment que uneix a un mateix nivell la calçada i les voreres, tal com ja s'ha fet al carrer Sallés i Escaletes. Aquest nou paviment conté un 20% de material reciclat i, a més, elimina contaminants de l'aire transformant-los en compostos no tòxics.

També s'ha renovat tot l'enllumenat públic i s'hi han col·locat llums de tipus LED. A més, s'hi ha instal·lat el sistema d'encesa i apagada de l'enllumenat en funció del pas de vianants, que ja està instal·lat a d'altres zones de la ciutat com el centre històric. Segons assegura l'Ajuntament, amb aquests sistemes s'aconseguirà reduir fins a un 70% el consum elèctric del carrer.

Les obres també han servit per renovar la xarxa de recollida d'aigües pluvials i residuals, soterrar el cablejat de les línies elèctriques i de telefonia, i instal·lar-hi canalitzacions per a la xarxa de telecomunicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.