Excel Taxi Sant Cugat és la nova empresa de taxis a la ciutat


  • Comparteix:

Logotip de la nova empresa de taxis de la ciutat. / Font: Exceltaxisantcugat.cat

Logotip de la nova empresa de taxis de la ciutat. / Font: Exceltaxisantcugat.cat

Neix a Sant Cugat l'empresa Excel Taxi Sant Cugat, que ofereix a partir d'avui nou taxis per fer qualsevol trajecte, segons diuen els impulsors, 'amb una major qualitat i comoditat'. Els vehicles són de la marca Mercedes-Benz i incorporaran Wi-Fi, una tauleta digital i carregadors per a telèfons mòbils 'smartphone'. Aquest valor afegit en el vehicle asseguren que no comportarà un augment del preu final.

Un dels socis de la nova empresa, el santcugatenc Jordi Musoy, explica a Cugat.cat que l'augment de comoditat i qualitat del servei no significa un augment del preu. A més, comenta que han escollit Sant Cugat perquè pensen que poden tenir un llarg recorregut

Jordi Musoy

El client podrà tenir més qualitat al preu d'un taxi convencional. El preu serà el mateix que en un altre taxi. Considerem que a Sant Cugat hi ha mercat per intentar implantar-nos.


La flota de la nova empresa està formada per nou vehicles d'alta gamma de la marca Mercedes-Benz, set berlines i dos d'alta capacitat de fins a set persones. Les set berlines seran de la nova sèrie E de la casa alemanya i els altres dos seran el model Viano.

Els vehicles estan equipats amb Wi-Fi, una tauleta digital i carregadors per a 'smartphones'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.