L'art i la tècnica del Bonsai i el Kusamono es donaran a conèixer amb una mostra


  • Comparteix:

Cartell de la convocatòria / Font: Bonsai Sant Cugat

Cartell de la convocatòria / Font: Bonsai Sant Cugat

L'art del Bonsai i el Kusamono es donarà a conèixer durant la primera Mostra de Bonsai i Kusamono de Sant Cugat. Són 10 tècniques de cura d'arbres i plantes de mides reduïdes que es podran veure el 5 i 6 d'octubre a la Casa de Cultura, que oferirà tallers sobre aquestes disciplines.

El primer dissabte d'octubre a les deu del matí obrirà les portes la mostra a la Casa de Cultura que es podrà visitar fins diumenge a les dues de la tarda. L'art del bonsai consisteix en el cultiu d'arbres de mida molt reduïda en una mínima quantitat de sòl. El Kusamono, de la seva banda, és el mateix concepte aplicat a plantes.

La iniciativa també inclou sessions introductòries a aquestes arts. Aquell dissabte tindrà lloc un taller introductori al bonsai. Per participar-hi, cal reserva prèvia i té un preu de 45 euros que inclouen un exemplar de bonsai. L'endemà, serà el moment per descobrir el Kusamono a les dotze del migdia amb una mostra a càrrec de Roser Bonet.

L'Associació Bonsai Sant Cugat organitza aquesta proposta amb la col·laboració de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.