La comunitat educativa es compromet a fer front als reptes del nou curs


  • Comparteix:

La comunitat educativa i l'administració es comprometen a anar de la mà per fer front als reptes del nou curs escolar que comença a partir de dijous vinent. Així ha quedat palès aquest dimecres a la inauguració oficial de l'any acadèmic celebrada al Centre d'Alt Rendiment (CAR), on s'han aplegat representants de les escoles i s'ha impartit la lliçó inaugural del director del diari 'Ara', Carles Capdevila.

L'auditori del CAR ha estat el lloc escollit per celebrar la inauguració oficial de l'any escolar que arrencarà dijous vinent. Més d'un centenar de membres dels equips docents i directius dels centres públics, concertats i privats han assistit a la cita on s'ha posat de manifest la necessitat que l'àmbit educatiu i l'administració sumint esforços. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat especial atenció en la voluntat d'administració i comunitat educativa de millorar la societat.

Mercè Conesa

Necessitem la vostra complicitat. Si anem junts podem fer molt més per a la ciutat. Junts hem de construir una societat millor.


El director del diari 'Ara', Carles Capdevila, ha parlat de la necessitat d'encarar el fet educatiu amb sentit de l'humor. Durant la seva conferència ha posat sobre la taula el seu punt de vista basay en la seva experiència com a pare i periodista que ha tractat l'educació infantil en diversos espais. Capdevila ha defensat la implicació dels docents en una tasca que sovint, ha dit, no troba el ressò que mereix.

Carles Capdevila

Al voltant de l'educació trobo il·lusió, vocació, passió, mestres implicats. D'això se'n parla poc, com també de la influència dels mestres.


La inauguració també ha tingut les intervencions del director del CAR, Joan Fontseré, el responsable de Serveis Territorials al Vallès Occidental d'Ensenyament, Lluís Baulenas, i la regidora d'Educació, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.