Cugat.cat referma el compromís amb l'esport local en la nova temporada


  • Comparteix:

Cugat.cat vol fer equip amb els conjunts de la ciutat

Cugat.cat vol fer equip amb els conjunts de la ciutat

La secció d'Esports de Cugat.cat es referma en el compromís de seguir el dia a dia dels equips i entitats de la ciutat. Ràdio, diari electrònic i televisió on line seran els tres canals per apropar tota l'actualitat esportiva als santcugatencs a partir de dilluns, dia d'inici de la temporada del grup de comunicació.



Cugat.cat manté l'aposta d'informar sobre tot el que passi al món esportiu local. Cada dia, es recollirà a la web tota l'actualitat dels clubs i entitats esportives amb imatges dels partits jugats als nostre municipi.

Pel que fa a la ràdio, Esports tindrà el seu espai a l'informatiu matinal 'Primera Plana'. També incorpora a la graella 'L'esport en Xarxa' d'una a dues del migdia, on es repassarà tota la informació dels equips catalans amb un apartat centrat només en les formacions santcugatenques.

Els esports guanyaran pes específic els caps de setmana per seguir minut a minut els resultats dels equips santcugatencs. A part la informació a la web i a les xarxes socials, dos programes radiofònics protagonitzaran la graella: el primer, 'En joc', d'una a dues del migidia de dissabte, i el segon, 'L'Esport en Marxa', amb Joan Garcia, de vuit a nou del vespre de diumenge, on es farà un repàs de tots els resultats de la jornada. La cap d'Esports, Carme Reverte, assegura que Cugat.cat continua al cantó dels clubs de la ciutat.

Carme Reverte

Continuem una temporada més fidel al servei informatiu de l'activitat esportiva de la ciutat.


Els butlletins horaris a les hores en punt també incorporen els titulars més destacats de la informació esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.