'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa' estrena temporada amb noves seccions


  • Comparteix:

Equip del Sant Cugat a Fons als estudis de Cugat.cat

Equip del Sant Cugat a Fons als estudis de Cugat.cat

Aquest dilluns torna el magazín matinal 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa' copresentat per Sergio Morales i Sergi Alemany des dels estudis de Cugat.cat. Tots dos lideraran, de deu del matí a la una del migdia, a la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) un equip que oferirà noves seccions i col·laboradors com el Ritme Santcugatenc amb Jèssica Sotodosos i un espai de cinema amb Víctor Alexandre. També es mantenen d'altres espais clàssics com la tertúlia esportiva, la cuina de Lali Domènech i el concurs del Fabri.



El magazín d'aquesta temporada es podrà escoltar a través de la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) de deu del matí a la una del migdia. El programa connectarà des de les dotze amb la tercera hora amb La Xarxa en un espai presentat per Marc Lobato.

Sergio Morales ha explicat que el 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa' dóna enguany un pas endavant i amb l'esperança d'aprofundir més en els temes del dia.

Sergio Morales

Aquesta temporada fem un pas endavant , amb seccions noves i amb un tema del dia tractat amb més profunditat.


Les noves seccions les completen Helena Minuesa amb Patrimoni Viu, l'Espai Jan Petit amb Diana Vidal i el nou espai d'empresa. Pel que fa a les propostes ja habituals, continuen també el benestar emocional amb Panta Rei, la literatura amb Anna Mael i Jordi Van Campen i la crítica de la cartellera de cinema d'Àngel Comas.

L'equip de Morales i Alemany el completen l'Eva Garrido i l'Alba Triadó a la redacció i la producció, i amb Raül Orgales al control tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.