Més novetats i més temàtics, aposta de la música i l'entreteniment del 91.5 FM


  • Comparteix:

Joan Miquel Fernàndez s'estrena a la ràdio amb les seves 'Rareses'

Joan Miquel Fernàndez s'estrena a la ràdio amb les seves 'Rareses'

La nova programació musical de la ràdio de Sant Cugat 91.5 FM enceta aquest dilluns nova temporada amb 25 espais, més diversitat d'estils i 10 novetats. En l'apartat d'entreteniment, l'emissora renova pràcticament tota la seva oferta en col·laboració amb La Xarxa, la producció pròpia i sindicada.



La primera novetat musical és 'Música.cat' que s'emet els dilluns a les vuit del vespre amb Ramon Soldevila i Anna Traveria i tota l'actualitat catalana. Els dimecres és el torn de Suzie Q i 'Va de Swing' a les nou del vespre, mentre que a les deu de la nit Joan Miquel Fernández presentarà versions de clàssics de 'Rareses'.

Els dijous, Josep Gimeno presentarà a les vuit del vespre el 'Cafè Brasil', amb les millors cançons del país sud-americà, deixant pas a 'Kingston Road', que a les onze de la nit emetrà ritmes de Jamaica amb Miquel Martínez i Ricky Undersounds. Els divendres, el mític 'Cocodril Club' d'Albert Malla amplia horari a dues hores a partir de les nou del vespre.

Els programes nous també són presents el cap de setmana amb les 'Cugat sessions' de Ricky Undersounds, els dissabtes a les onze de la nit. Els diumenges arribarà l'estrena de 'L'altra cara de la lluna', el magazín independent de Nando Caballero a les cinc de la tarda; i el 'Jazz club' de Susanna Carmona, a les set.

El cartell es completa amb programes que repeteixen com 'Jukebox de nit' amb Jéssica Sotodosos i 'Rock'n'clàssics' amb Esteve Llop (dilluns); 'En clau local', també amb Sotodosos, 'Del Paral·lel a Broadway' amb Eva Caro i 'Metal up Your Ears' amb Joan Calderon (dimarts); 'Apunts de veu' amb Pere Pahissa i 'L'hora del jazz' amb Jazzenviu (dimecres); 'Bona nit Sant Cugat!' amb Sotodosos i 'Indigen' amb Raül Orgales (dijous); 'Murmuri' de Patricia Palmino i Carlos G. Cano i la radiofórmula de 'Al teu ritme' (divendres).

Els dissabtes també continuen el 'Turn up' de Genís Trani i els diumenges retornen el 'Cau d'orella' de Joan Brugués i 'Roda d'amics' amb el 'Fabri' i Pere Pahissa. La cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha destacat la varietat d'estils d'aquesta temporada.

Jéssica Sotodosos

Som continuïstes per remarcar el segell santcugatenc. A través dels músics del poble, els nostres col·laboradors o escoltant la música santcugatenca.


En entreniment l'oferta del 91.5 FM es renova gairebé al 100% de la mà de La Xarxa i la producció pròpia i sindicada. Amb La Xarxa arriben 'Pagesos de ciutat' amb Carles Baldellou i Ester Casanovas; 'L'internauta' de Vicent Partal; 'Famílies i escola' amb Albert Lacruz i 'Estira la llengua' amb Agustí Mas.

Més novetats en producció pròpia són 'Nitrad' de la Coordinadora de cultura popular i 'Sota el pi d'en Xandri' amb Sònia Carmona i Arnau Gascón. La programació sindicada arriba amb 'L'última troballa' de Jordi Llavina, 'Colors primaris' de Raquel Iniesta, 'Deixa'm tastar' de Marc Orozco i Xènia Roset i 'Via verda' de Josep Maria Cano. 'El Guirigall estrena tercera temporada amb Carles Mayol, Martí González i Àlex Masana, els divendres a les vuit del vespre amb el seu humor local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.