La Banda Municipal inicia la Festa Major de les Planes reivindicant la seva història


  • Comparteix:

La banda, en un moment de la seva intervenció durant el pregó

La banda, en un moment de la seva intervenció durant el pregó

La Banda Municipal de les Planes ha reivindicat la importància del districte a través de la música i la cultura en la lectura del pregó de la festa grossa, que ha començat aquest divendres. Una cercavila ha conduït els veïns del barri cap a la plaça d'en Coll de la Creu d'en Blau on ha tingut lloc el discurs d'inici de Festa Major.

El pregó de la Banda Municipal ha posat de manifest que al llarg dels seus 40 anys d'història ha servit de cohesionador de la gent del barri i ha exportat les Planes a molts pobles i ciutats de Catalunya. Una de les membres de la banda ha expressat que la música i la cultura han estat els eixos centrals del seu recorregut i que els han portat allà on han tocat.

Sandra

Portem uns anys amb moltes actuacions fora del municipi. I aquesta és la nostra il·lusió, portar les Planes en cada actuació i que tothom conegui que en aquell barri perdut les Planes és cultura i música.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat que les Planes està en creixement, posant com a exemple l'augment d'inscripcions a l'escola bressol del districte. En una altre ordre de coses, i responent al clam de la comissió de festes que demanen menys retallades en el pressupost de la festa, Conesa ha manifestat que en èpoques d'ajust econòmic és prioritari dotar de pressupost altres partides, com les de caire social.

Mercè Conesa

Mentre no canviï la situació econòmica haurem de destinar més recursos a les necessitats imperatives i menys recursos a les activitats que, tot i ser importants, ho podem fer igual amb menys recursos.


Els actes de la festa grossa del districte s'han allargat durant el cap de setmana, tot i que la pluja ha obligat a cancel·lar algunes propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.