S'espera més pluja per aquest diumenge a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les precipitacions poden arribar aquesta tarda

Les precipitacions poden arribar aquesta tarda

Protecció Civil manté la prealerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions (Inuncat) davant la previsió de pluja intensa. Està previst que l'episodi de precipitacions afecti Sant Cugat també aquest diumenge.

Protecció Civil de la Generalitat recomana que la ciutadania prengui les mesures d'autoprotecció necessàries en funció de la situació meteorològica i adapti les seves activitats de lleure i professionals.

També es demana precaució a la ciutadania a prop de lleres, rius i guals. En el moment de la tempesta cal allunyar-se d'aquests punts, no travessar-los mai i situar-se en algun punt elevat si és possible. Si les tempestes van acompanyades d'aparat elèctric, cal evitar situar-se sota els arbres o torres elèctriques.

A les zones urbanes també cal prudència, evitar passar punts inundats perquè la fondària pot ser superior a la que aparenti i no travessar, ni a peu ni amb vehicle, ponts o zones on l'aigua ja estigui passant per sobre o a punt de fer-ho. Cal mantenir nets els embornals, les terrasses i patis i els accessos als baixos per evitar l'acumulació d'aigua, sobretot si habitualment es produeix aquesta afectació.

En cas d'agafar el vehicle, cal augmentar la distància de seguretat i reduir la velocitat en cas de pluja intensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.