La Festa Major de les Planes combat la pluja amb una bona resposta dels veïns


Temes relacionats

La Festa Major de les Planes manté part del programa, tot i la pluja ( 7/set/13)

La Banda Municipal protagonitza el pregó de la Festa Major de les Planes ( 6/set/13)


  • Comparteix:

El 'Rastro' ha estat l'activitat estrella de la Festa Major

El 'Rastro' ha estat l'activitat estrella de la Festa Major

La pluja no ha aconseguit aigualir la Festa Major de les Planes, que ha fet front als ruixats d'aquest cap de setmana amb una bona participació dels veïns, segons l'organització. Tot i que les activitats de dissabte a la tarda es van suspendre per la meteorologia, la celebració ha mantingut bona part del programa i ha reunit grans i petits en tres dies de jocs, ball, àpats compartits i tradició.



Els ruixats d'aquest cap de setmana no han espantat els veïns de les Planes, que han plantat cara a la pluja i s'han aplegat per celebrar tots junts la Festa Major del districte. El pregó, a càrrec de la Banda Municipal, ha reivindicat el valor de la música i la cultura per cohesionar la gent del territori i ha servit per arrencar la celebració.

Les condicions meteorològiques han complicat la festa grossa als veïns. La trobada de puntaires, la festa de l'escuma i els campionats de petanca, parxís i dòmino s'han pogut desenvolupar sense problemes al matí, però les activitats de la tarda s'han hagut de suspendre. Segons el president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, la festa ha tingut una bona resposta dels veïns malgrat les condicions meteorològiques.

Sergi Torres

El divendres a la nit va haver-hi molta gent, però ens ha limitat molt el temps i el fet de coincidir amb festes d'altres barris propers.


La cursa popular ha tingut lloc diumenge a primera hora del matí amb 22 participants, i més tard les pistes esportives han acollit el 'Rastro', un mercat de segona mà que s'ha convertit en l'activitat estrella de l'esdeveniment. La trobada de paellers ha unit els veïns al voltant de la taula i els més petits han pogut gaudir d'un espectacle infantil a càrrec de Ballet Glamour. Tot plegat, en un programa amb activitats per a tots els gustos i l'objectiu de cohesionar el districte, tal com han explicat alguns dels participants.

assistents

M'agrada molt que ens reunim tots aquí i ho passem bé. / El ball de hip-hop i la cursa d'aquest matí són els meus preferits. / Llàstima del temps i del pressupost.


Un concert de la Banda Municipal ha posat punt final a la celebració, tot i que l'organització ha decidit reprogramar les activitats suspeses. Es tracta de la botifarrada i la gimcana infantil, que en principi, tindran lloc divendres vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.