El curs escolar comença amb 20.000 alumnes i sense incidents

Els alumnes de primària han començat el curs aquest dijous / Font: ACN

Societat

Publicat el 12/set/13 per Marc Sala

Els curs escolar ha començat a la ciutat amb total normalitat amb un nou increment d'alumnes a les aules santcugatenques, que acullen 19.300 estudiants, un centenar més que el curs passat. Ho ha explicat la regidora d'Educació, Esther Salat, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' on ha tornat a carregar contra la Llei d'Educació.

El magazín matinal de Cugat.cat s'ha centrat amb l'inici del curs escolar a la ciutat. La responsable d'Educació, Esther Salat, ha explicat que la tornada a les aules s'ha fet amb total normalitat més enllà de puntuals embussos als accessos als centres educatius. A banda de l'operativa, Salat també s'ha referit a altres dificultats del sector.

Esther Salat

És un curs sense millora, repscte l'any passat. El fet que es mantingui no ens fa està contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'inici del curs també s'ha tractat des del punt de vista de la comunitat educativa amb la presència de membres de les Comissions Grogues i de l'Assemblea de Docents. Els dos col·lectius han coincidit a denunciar els efectes de les retallades en la qualitat de l'ensenyament. Els representants han subratllat que les plantilles s'han mantingut i en alguns casos s'han reduït, tot i que el nombre d'alumnes ha crescut.