Associacions i grups valldoreixencs es donen a conèixer per la Festa Major


Temes relacionats

Els elogis al territori per part del pregoner obren la Festa Major de Valldoreix (13/set/13)

La mostra de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix uneix l'art local (13/set/13)


  • Comparteix:

La Fira d'Entitats ha mostrat la tasca dels grups locals

La Fira d'Entitats ha mostrat la tasca dels grups locals

Les entitats valldoreixenques han deixat la seva empremta aquest dissabte en la Festa Major del territori. Associacions locals i grups populars han donat a conèixer la seva tasca en un matí que també ha acollit la Mostra de Vins i Caves, la Fira d'Artesans, tallers infantils i la cursa popular.

La Festa Major ha arrencat el dia amb força. La Mostra de Vins i Caves ha reunit els valldoreixencs més sibarites a la rambla de Jacint Verdaguer i els tallers de pintura infantil han aplegat els més petits per fer volar la imaginació i potenciar la creativitat.

Les fires han tingut un pes important durant tota la jornada. Des de primera hora del matí, els artesans i els col·leccionistes han exposat els seus productes al costat del mercadet dels dissabtes, a la plaça de l'Estació. Amb una trentena d'estands, les entitats locals han mostrat la seva tasca i han atret els valldoreixencs més curiosos per conèixer grups com Els Marxosos i Valldaurex.

A la tarda, la Festa Major ha seguit amb el Casal de Cultura com a epicentre de les activitats infantils. La gastronomia ha jugat un paper important a partir de les nou, amb la sardinada popular ecològica, i a les onze ha estat el torn de la Festa Jove amb l'actuació dels Land of Coconuts, Ebri Knight i dj Txarnegö.

Abans, a les 10 de la nit, a Can Monmany, ha tingut lloc una observació nocturna planetària amb explicacions didàctiques per part de l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.