Els Gausacs assoleixen a Valldoreix la primera clàssica de 8


Temes relacionats

Els Gausacs es queden a un pas de descarregar la 1a tripleta de la història (30/jun/13)

Els Gausacs descarreguen el segon 4 de 8 de la temporada a Sabadell (10/jun/13)

Els Gausacs opten pels castells de 7 per a la Diada de Sant Ponç (12/mai/13)

L'actuació de Primavera dels Gausacs arriba amb el 2 de 7 ( 7/abr/13)


  • Comparteix:

El primer 3 de 8 dels Gausacs

El primer 3 de 8 dels Gausacs

Els Gausacs han assolit a la Festa Major de Valldoreix la seva primera clàssica de 8. La fita ha estat doble, ja que aquesta actuació inèdita també implica el primer 3 de 8 de la seva història. Els Moixiganguers d'Igualada i els Castellers del Poble Sec han acompanyat aquest diumenge els Castellers de Sant Cugat.



Els Gausacs han fet una actuació històrica aquest diumenge a la plaça de l'Estació de Valldoreix. Els camises verdes han aconseguit descarregar per primera vegada el 3 de 8 a plaça, una fita que han perseguit durant molt de temps. L'èxit ha estat per duplicat, ja que també han descarregat el 4 de 8 i la torre de 7, completant així per primera vegada la clàssica. Segons un dels caps de colla dels Gausacs, Toni Serra, aquesta actuació suposa un pas tècnic molt important que obre portes per seguir creixent i afrontar castells més alts.

Toni Serra

És una satisfacció. Hem estat treballant molt, els assaigs han estat molt productius i s'ha traduït a plaça. Esperem que el proper 3 de 8 no ens faci patir tant.


Els Castellers del Poble Sec han acompanyat els camises verdes amb un 4 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7 amb agulla. De la seva banda, els Moixiganguers d'Igualada han descarregat un 4 de 8, un 2 de 7 i un 5 de 7. Per commemorar l'actuació, l'EMD de Valldoreix col·locarà una placa a la plaça de l'Estació, tal com ha explicat el seu president, Josep Puig.

Josep Puig

És tradició que quan una colla assoleix un dels seus castells, s'ubica una placa commemorativa. Ho he parlat amb el president de la colla i així ho farem.


Amb aquest repte assolit, els Gausacs es marquen ara com a objectiu portar tres castells de 8 a plaça en el Concurs de Castells de Tarragona, que se celebrarà l'agost de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.