Sanitat vol impulsar l'actuació conjunta de l'Hospital de Terrassa i el Parc Taulí de Sabadell


  • Comparteix:

La conselleria de Sanitat aposta per potenciar el funcionament conjunt de l'Hospital de Terrassa i el Parc Taulí de Sabadell amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats sanitàries de la comarca. El govern català creu que cal aplicar aquesta mesura abans de pensar en fer un nou hospital comarcal, tal i com han reclamat des de la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola Montcada i Ripollet.

Davant la demanda feta per la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Montcada i Reixac i Ripollet de construir un hospital comarcal que pugui atendre les necessitades sanitàries de la comarca, ja que segons afirmen l'oferta actual és insuficient, la consellera de Sanitat ha afirmat que abans és prioritari potenciar el funcionament conjunt entre l'Hospital de Terrassa i el Parc Taulí de Sabadell.

Segons Marina Geli, aquesta mesura s'ha d'aplicar amb caràcter urgent i, en cas que no sigui suficient per atendre tota la demanda, es plantejaria la possibilitat de construir un nou hospital.

Marina Geli

És urgent fer funcionar conjuntament l'Hospital de Terrassa i el Parc Taulí de Sabadell, i després continua havent-hi necessitat, estudiarem fer un nou hospital.


Geli ha fet aquestes declaracions durant una visita al consorci Parc Taulí de Sabadell.

Recordem que, a banda de la demanda feta per Cerdanyola, Montcada i Ripollet, els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí fa temps que reclamen també que l'Hospital General de Catalunya pugui convertir-se en un centre hospitalari públic de referència pels habitants dels municipis més propers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.