Promusa farà pública el dia 20 de febrer la llista definitiva d'adjudicataris de la promoció del 2003


  • Comparteix:

Promusa ha aprovat ja els admesos i exclosos pel lloguer, i el sorteig es farà la mes de març

Promusa ha aprovat ja els admesos i exclosos pel lloguer, i el sorteig es farà la mes de març

La llista definitiva d'adjudicataris dels 86 pisos de propietat que està construint Promusa de la promoció del 2003 es coneixerà el 20 de febrer. Dos dies abans es farà un sorteig davant de notari per fer el desempat dels sol·licitants que hagin obtingut la mateixa puntuació i establir l'ordre definitiu de la llista. Pel que fa a la primera promoció d'habitatges de lloguer, el consell d'administració de Promusa ja ha aprovat també la llista d'admesos i exclosos i al març es farà el sorteig per determinar les 40 persones que podran accedir a una d'aquestes vivendes.

Els futurs propietaris dels pisos de compra que Promusa ha de construir a Mira-Sol i els carrers Estapé i Francesc Macià es faran públics divendres de la setmana vinent. Els 776 admesos podran consultar el resultat a la web municipal, trucant al 010 o bé a Promusa.

Dos dies abans, el dia 18, es farà un sorteig davant de notari per fer el desempat de les persones que hagin obtingut la mateixa puntuació, ja que recordem, l'ordre definitiu de la llista d'adjudicataris determina també l'ordre a l'hora d'escollir l'habitatge.

Per a l'alcalde de Sant Cugat, aquesta llista suposa que 86 persones més podran viure, en un temps, en un habitatge de Promusa.

Lluís Recoder

Vam donar llum verda ja a la llista definitiva d'adjudicataris, i això vol dir que prop de 90 persones podran accedir a un habitatge públic.


Les obres d'aquests pisos començaran probablement aquest mateix trimestre i es preveu que s'allarguin uns dos anys.

Recoder ha volgut animar a les persones que aquesta vegada s'han quedat fora de la llista, perquè ho continuïn intentant, ja que segons ha dit, hi ha molts projectes per fer habitatge públic a Sant Cugat.

Lluís Recoder

Vull donar un missatge d'esperança a les persones que s'han quedat fora perquè des de l'Ajuntament estem treballant per fer habitatge públic a la ciutat.


Pel que fa als 40 habitatges de lloguer que s'estan construint al carrer Josefin Mascareñas, el consell d'administració de Promusa ja ha aprovat la llista d'admesos i exclosos, i el mes de març es farà el sorteig públic per adjudicar les vivendes, que segons les previsions estaran a punt per entrar-hi a viure a finals d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.