El Centro Castellano-Manchego nomena Ferran Villaseñor Quijote d'enguany


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, a la seu del PSC

Ferran Villaseñor, a la seu del PSC

El Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat ha distingit el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, amb el Quijote 2013 i amb la Dulcinea i Sancho, a dos socis de l'entitat. L'entitat celebrarà a partir de divendres que ve la 26a edició de les Jornades Culturals.

L'any passat, el Centro Castellano-Manchego va reduir al màxim les activitats de les Jornades Culturals que organitza anualment per falta de subvencions. Enguany, les propostes s'allarguen des de divendres de la setmana vinent fins al 19 d'octubre.

El president del centre, Jesús Olmedo, ha recordat que l'entitat està sempre pendent de les subvencions i que han començat a cobrar les 'migues' per les retallades en les aportacions dels diferents governs.

Jesús Olmedo

Som l'únic centre de tot Catalunya que està pagant un lloguer. Amb la llista de socis que tenim no ens dóna l'abast. Col·laborant amb altres centres i cobrant les 'migas' anem tirant.


El pregó a càrrec del president de la Federació de Comunitats Originàries de Castella - La Manxa i el vi d'honor encetaran els actes de les Jornades Culturals d'aquest any. Durant aquestes setmanes tindrà lloc el dinar de proclamació del Quijote, la Dulcinea i el Sancho del 2013.

Una conferència sobre els acúfens i la planificació dels menús, un concurs de truites i dolços, el dinar d'honor i una actuació de corals a l'Escola de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) seran algunes de les propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.