Neix a Sant Cugat la pàgina web de consells per als diabètics DiaBalance


  • Comparteix:

DiaBalance.com vol millorar la vida dels diabètics

DiaBalance.com vol millorar la vida dels diabètics

La companyia BalanceLabs, nascuda a EsadeCreapolis, ha creat DiaBalance, una gamma de productes i serveis per a persones afectades amb diabetis. La iniciativa, que ha nascut aquest dimarts, té l'objectiu de millorar la vida dels malalts a través de consells i informació que s'exposen a la pàgina web DiaBalance.com.

La farmacèutica Esteve i l'alimentària Grupo Leche Pascual van llançar el 2012 BalanceLabs, fruit d'una trobada per a la innovació a EsadeCreapolis. Aquesta companyia va néixer amb la finalitat d'ajudar les persones amb necessitats especials i el primer pas ha estat la creació d'una plataforma web per a diabètics.

A través del portal web DiaBalance.com, les persones amb diabetis poden informar-se i adquirir productes per millorar la seva qualitat de vida. La comunitat, integrada per diabètics i professionals de la salut, ofereix informació sobre exercici, alimentació i dietes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.