Ja es coneixen els sis guanyadors del Petits Talents


Temes relacionats

El concurs 'Petits Talents' tanca la votació popular amb més de 4.000 vots (18/set/13)

El concurs musical 'Petits talents' finalitza aquest dimarts el termini de participació ( 9/set/13)

Cugat.cat convoca un concurs musical de joves talents pel Petits Camaleons ( 4/jun/13)


  • Comparteix:

Moment de la pimera edició del Petits Camaleons

Moment de la pimera edició del Petits Camaleons

El jurat del concurs Petits Talents, organitzat per Cugat.cat, ha decidit ampliar el nombre de guanyadors de dos a sis en considerar més propostes mereixedores de reconeixement. Així, sis de les propostes presentades actuaran a la segona edició del festival Petits Camaleons.

‘Històries del Mar’

'Sé que tornaràs'

'Give your heart a break'

'The Stars Don't Shine’

Duet de percussió

Rollin Sant Cugat


El jurat, format pel periodista musical i organitzador del festival, Albert Puig, l'artista Joan Dausà, el programador artístic del Teatre-Auditori, Gerald Fannon, i la cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha decidit variar les bases del certamen per donar cabuda a propostes que, al seu criteri també mereixien ser valorades. Albert Puig ha explicat a Cugat.cat que la qualitat de les propostes ha superat les expectatives de l'organització. Amb aquesta decisió, ha indicat Puig, volien donar un punt de vista professional a la selecció final i evitar que propostes interessants quedessin fora.

Albert Puig

Respectant la votació popular, hem aplicat criteris professionals i per això hem ampliat el ventall. Hi havia propostes que no podien quedar fora.


La llista de premiats dins de les propostes més votades són 'Històries del Mar', d'Eduard Rubio, de quinze anys, i Iñaki Ramos, de setze anys, amb 868 vots; 'Sé que tornaràs' de Núria Baldi, de tretze anys, amb 816 vots i 'Give your heart a break', de Laura i Mònica Maranillo, de quinze i tretze, respectivament, que ha rebut 703 vots.

A banda, el jurat ha decidit reconèixer propostes que no figuraven entre les que més han agradat al públic. Aquestes són 'The Stars Don't Shine, de Sergi Megías, de dotze anys, 'Duet de percussió', de Pol Turu i Max Gutierrez, d'onze anys tots dos, i 'Rollin Sant Cugat' de Júlia Mill, també de dotze anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.