El santcugatenc Mario Satz s'estrena en la novel·la amb 'El señor de la palabra'


  • Comparteix:

Fragment de la portada del llibre / Font: Stonbergeditorial.com

Fragment de la portada del llibre / Font: Stonbergeditorial.com

L'escriptor santcugatenc d'origen argentí Mario Satz s'estrena en la novel·la amb el llibre 'El señor de la palabra'. Aquesta publicació, ambientada entre Valldoreix, Mira-sol i la Floresta, s'endinsa en el món de la donació d'òrgans lligada en paral·lel a una història d'amor.

Joana Mirall, la protagonista d''El señor de la palabra', passa de la tristesa profunda de perdre la seva parella a l'esperança que sobreviurà a una greu malaltia gràcies a la donació del seu cor. L'òrgan de la parella traspassada conviurà amb el de la protagonista, una mostra més que li fa prendre consciència que el destí ja té el camí traçat.

La novel·la serveix de pont entre la mitologia hindú i la cultura occidental per acompanyar la protagonista en aquest viatge.

Mario Satz és filòleg i autor d'una dotzena d'assajos. També dóna seminaris sobre la relació entre l'humor i la salut, el pensament místic i el món de la Kàbala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.