La Grossa de Cap d'Any es posa a la venda a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge de les butlletes de la Grossa de Cap d'Any / Font: ACN

Imatge de les butlletes de la Grossa de Cap d'Any / Font: ACN

Sant Cugat ja ha posat a la venda la Grossa de Cap d'Any en diversos comerços com restaurants, estancs i quioscs que s'engloben en els més de 27.000 punts de venda de tot Catalunya. Les butlletes són de cinc euros i el primer premi proporcionarà 20.000 euros per euro apostat.

En total es posen a la venda uns 100.000 números que aniran del 00000 fins el 99.999. I cada número comptarà amb 30 sèries. Hi haurà tres premis, el primer, de 20.000 euros per cada euro jugat, el segon serà de 6.500 euros per cada euro jugat, i el tercer, de 3.000 euros per cada euro. El sorteig es farà el 31 de desembre.

Les butlletes ja es poden comprar als 2.200 establiments que ja estan autoritzats com a distribuïdors de jocs d'atzar de la Generalitat, com quioscos, estancs i bars. Aquests són els primers que estan rebent les butlletes. Però també s'hi han adherit uns 25.000 comerços que aniran rebent la loteria els pròxims dies.

En total es posen a la venda 15 milions d'euros, dels quals el 69,60% es destinaran a premis, i la resta de la recaptació obtinguda es destinarà a programes socials vinculats a l'atenció a la infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.