L'associació espanyola contra el càncer vol superar els 500 assistents al seu sopar anual


  • Comparteix:

El sopar es farà el dia 21 a Can Magí.

El sopar es farà el dia 21 a Can Magí.

Prop de 500 persones ja han confirmat la seva assistència al sopar benèfic anual que organitza la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Aquest any, la cita serà aquest dissabte, i coincideix amb el cinquantè aniversari de l'entitat, motiu pel qual els organitzadors esperen superar la xifra de mig miler d'assistents aconseguida l'any passat.

El sopar anual que organitza la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer tindrà aquest any un caràcter especial, ja que l'entitat celebra el seu cinquantè aniversari. Coincidint amb aquesta data, els organitzadors esperen superar la xifra dels 500 assistents de l'any passat i aconseguir que sigui el millor sopar organitzat fins ara pel que fa a volum de recaptació. Ho explica la presidenta de la junta local, Marta Martí.

Marta Martí

Espero que siguimolt especial, que vingui encara més gent que l'any passat. Els comerços ens estan ajudant molt, i espero que sigui el millor any pel que fa a recaptació.


L'objectiu d'aquest sopar és recaptar fons per contribuir a la investigació sobre aquesta malaltia, però sobretot per poder ajudar a les persones que la pateixen, ja sigui comprant medicaments o oferint serveis assistencials.

Marta Martí

Els diners són per investigació però sobretot per ajudar a les persones que tenen aquesta malaltia en el que els pugui fer falta.


Amb aquesta finalitat, el sopar comptarà, com és habitual, amb una rifa benèfica i una subhasta d'alguns objectes de més valor. Els assistents també entraran en el sorteig de diversos obsequis amb el tiquet del sopar, i per ser el cinquantè aniversari, l'entitat està preparant també alguna sorpresa.

D'altra banda, aquesta trobada, on s'hi esperen representants tant de l'Ajuntament com del departament de Sanitat de la Generalitat, servirà també per fer un passi de diapositives mostrant algunes de les tasques que fa aquesta associació.

El sopar anual contra el càncer es farà el dia 21 de febrer, a la Masia de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.