Els Tabalers dels Diables protagonitzen el pregó de la Festa del Monestir


  • Comparteix:

Una edició anterior de la Festa del barri del Monestir

Una edició anterior de la Festa del barri del Monestir

Els Tabalers dels Diables de Sant Cugat protagonitzaran el pregó de la Festa del barri del Monestir, que enguany arriba a la 11a edició. La programació arrencarà aquest divendres i s'allargarà fins diumenge amb activitats musicals, esportives i dinars populars, que ompliran totes les franges horàries amb propostes per a totes les edats.

El president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ha explicat que l'objectiu dels organitzadors és que els veïns de la zona s'oblidin durant tres dies dels seus problemes i celebrin plegats la festa del barri.

Amb l'objectiu de donar veu als músics que treballen a l'ombra durant les festes de la ciutat, l'entitat ha escollit els Tabalers dels Diables per protagonitzar el pregó, que tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a la plaça del Rei. La celebració vol retre homenatge a la cultura popular santcugatenca i promoure la cohesió social, segons ha remarcat Ares.

Andres Ares

El nostre objectiu és que, malgrat la crisi, els veïns s'ho passin bé uns dies i promoguem la cohesió social.


La festa es repartirà enguany per la plaça del Rei, la plaça d'en Coll i les pistes de Sant Francesc, i inclourà l'Esclat de Festa a càrrec dels Tabalers i els Diables de Sant Cugat, un campionat de petanca, una mostra de bitlles catalanes, una exhibició d'arts marcials, inflables, una botifarrada i una paella populars. Pel que fa a les actuacions musicals, la festa grossa del barri proposa Anarkseniko, Kältehein, Aurelio Colemenro & Guelmi, Raúl Pulido i l'orquestra Grup Loren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.