Habilitada una cua per accedir al Campament Reial sense entrada

A Valldoreix, Mira-sol, Volpelleres i al Mercat de Torreblanca, entre dilluns i dimecres, els patges també recolliran els desitjos dels infants


  • Comparteix:

Cap infant de Sant Cugat es quedarà sense poder entregar la carta als Patges Reials / Foto: Ajuntament

Cap infant de Sant Cugat es quedarà sense poder entregar la carta als Patges Reials / Foto: Ajuntament

Els patges reials fan parada a la ciutat per rebre les cartes dels santcugatencs entre dilluns 3 i dimecres 5 de gener. Les entrades per donar les cartes al Campament Reial del Claustre del Monestir estan exhaurides ja, però des d'aquest dilluns al migdia, ha anunciat l'alcaldessa, Mireia Ingla, a través de les xarxes socials, s'ha habilitat una cua per a aquelles persones que no tinguin reserva. Podran aprofitar els buits que deixin aquells que hagin fet reserva i no s'hagin presentat. Ara bé, els delegats dels Reis d'Orient estaran ubicats a més punts de la ciutat per arribar a tots els barris i recollir els desitjos dels veïns: Valldoreix, Mira-sol, Volpelleres i també al Mercat de Torreblanca. Ses Majestats agafaran totes les cartes recollides, també les de darrera hora, a les cavalcades de Sant Cugat, Valldoreix, la Floresta, les Planes i Mira-sol.

Campament Reial
Els patges reials tornen a fer parada al Campament Reial ubicat al Claustre, després de l'èxit de l'any passat, per recollir les cartes dels santcugatencs. L'espai estarà habilitat el 3 i 4 de gener entre les 11 i les 14 h i entre les 16.30 i les 21 h, però les entrades es van esgotar fa uns dies. Tot i això, hi ha una cua habilitada per a aquelles persones sense reserva prèvia, que podran aprofitar els buits que deixin aquells que no s'hi presentin.

Volpelleres
Al barri de Volpelleres, la recollida de cartes estarà habilitada en dos punts. Es podran entregar als representants dels Reis d'Orient dimarts 4 de gener al Volpelleres Centre (de 17 a 19.30 h) i a la plaça dels Rabassaires (a les 17 h), on l'Associació de Veïns del barri organitzarà una xocolatada popular.

Valldoreix
L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix també rebrà un patge reial, que recollirà les cartes dels valldoreixencs. El delegat de Ses Majestats estarà dilluns 3 i dimarts 4 de gener a partir de les 17.30 hores, acompanyat d'una xocolatada.

Mira-sol
En el cas de Mira-sol, els veïns podran fer entrega de les seves peticions dimarts 4 de gener a partir de les 17 hores al Mira-sol Centre.

Mercat Torreblanca
El Mercat Torreblanca també es posa a disposició de la comitiva reial per recollir les missives. Serà dimarts 4 de gener de 17 a 20 hores i dimecres 5 de gener d'11 a 14 hores.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE NADAL
COM RESERVAR ENTRADES PER A LES ACTIVITATS DE NADAL?



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.