L'administradora del restaurant del Junior FC nega cap estafa


Temes relacionats

Extreballadors del restaurant del Junior FC acusen l'administradora d'estafa (20/set/13)


  • Comparteix:

Imatge actual del restaurant del Junior / Font: Junior

Imatge actual del restaurant del Junior / Font: Junior

L'administradora del restaurant del Junior FC defensa la seva gestió al capdavant de l'establiment, després de les acusacions d'exempleats. Carme Olivé nega haver estafat el club i assegura que ha pagat totes les nòmines de la plantilla, que es va acomiadar en bloc a l'agost.

Després de la protesta i les acusacions d'estafa i impagaments dels extreballadors del restaurant, Olivé ha negat frontalment aquestes afirmacions i ha assegurat que ha complert amb totes les seves responsabilitats com a administradora de l'establiment. Segons Olivé, la plantilla va decidir presentar la seva baixa voluntària a principis d'agost assesorats per terceres persones.

Carmé Olivé

Jo no he estafat ningú. Tot això és un muntatge. Els treballadors van plegar en bloc assessorats per terceres persones, va ser una baixa voluntària.


L'administradora ha explicat que a l'endemà de les baixes en bloc de la plantilla, els panys de les portes del restaurant van aparèixer amb silicona. Tot i així, l'establiment ha continuat funcionant amb normalitat amb un nou equip. Segons Olivé, l'actuació dels extreballadors respon a un 'muntatge' per fer-la fora del restaurant.

Carme Olivé

La víctima i la perjudicada sóc jo. Hi ha hagut una conxorxa per treure'm la cadira a mi.


Olivé, que explota l'establiment des de febrer del 2010, ha assegurat que ha posat tota la documentació a mans del seu advocat, tot i que no ha concretat si encetarà accions legals. El restaurant del Junior FC es gestiona a través d'un contracte de cessió a càrrec de l'empresa Fitnessalud, a qui Olivé paga un lloguer per a la seva explotació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.