El cant coral posa el fil musical de la Setmana de la Gent Gran


  • Comparteix:

Tres corals han participat en aquesta iniciativa

Tres corals han participat en aquesta iniciativa

La Coral del Casal de la Gent Gran de Sant Cugat, la Coral Germanor i la Coral de la Llar d'Avis de la Parròquia han protagonitzat aquest dijous un concert a la Residència Sant Cugat dins la Setmana de la Gent Gran. Davant 150 persones, les corals han cantat cançons i poemes tradicionals per acabar interpretant totes 'Els Segadors'.

Els assistents han destacat la germanor i el bon humor amb què es desenvolupen activitats d'aquest tipus. Tots han ressaltat que s'ha de saber gaudir d'aquesta etapa de la vida. Escoltem algunes d'aquestes opinions recollides per Cugat.cat.

Gent gran

Aquestes activitats són positives perquè ens ajuden a no sentir-nos tan grans. / Totes allò tradicional m'agrada. / Tota la vida treballant i quan arriba la jubilació hem de saber gaudir-la.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat el paper que juga la gent gran en temps de crisi, molta d'ella donant suport a tota la família. Conesa també ha ressaltat el rol cohesionador que tenen les activitats de la Setmana de la Gent Gran.

Mercè Conesa

És molt important celebrar aquesta Setmana de la Gent Gran pel seu efecte cohesionador.


Les activitats de la Setmana de la Gent Gran es clouran divendres de la setmana vinent, després que s'hagi decidit traslladar la lectura del manifest i el xou de la gent gran pel risc de pluja d'aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.