L'Obra Social 'la Caixa' reconeix el projecte Lleure Social de l'Ateneu


Temes relacionats

L'Ateneu celebra la consolidació del seu model de servei a la ciutat (21/jun/13)

Toni Ramon: 'A l'Ateneu tothom pot trobar la seva i, si no, pot proposar-la' ( 7/des/12)


  • Comparteix:

L'Ateneu invertirà els 9.500 euros en el projecte Lleure Social

L'Ateneu invertirà els 9.500 euros en el projecte Lleure Social

L'Ateneu ha rebut 9.500 euros de l'Obra Social 'la Caixa' per destinar-los al seu projecte de Promoció de l'Autonomia i atenció a la discapacitat i la dependència. Amb aquesta aportació, l'Ateneu seguirà oferint espais de trobada, relació i lleure a persones amb malalties mentals.

El projecte Lleure Social, impulsat per l'Ateneu Santcugatenc amb la col·laboració de la Taula de Salut Mental, vol fomentar la inclusió social en espais cívics normalitzats de persones amb alguna malaltia mental. La proposta també compta amb activitats i tallers per incrementar l'autonomia personal i la socialització, així com augmentar la qualitat de vida dels seus beneficiaris.

El cap de projectes institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha destacat que aquesta aportació garanteix la continuïtat de la iniciativa i al mateix temps és un reconeixement per la feina feta per l'entitat. Ramon ha subratllat que l'Ateneu ofereix un espai de relació entre les persones amb malalties mentals i altres assistents, amb propostes i un entorn normalitzat.

Toni Ramon

Aquest projecte pretén que persones amb problemes de salut mental tinguin un espai de relació entre ells i amb espais i activitats normalitzades.


Lleure Social compta amb una vintena d'usuaris que dues tardes a la setmana gaudeixen de tallers, activitats i visites a diferents equipaments municipals. A més, aquesta iniciativa té el suport de l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i diverses entitats de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.