Rigau defensa un sistema mixt d'escoles públiques i d'iniciativa social


  • Comparteix:

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha defensat aquest dissabte un model educatiu que tingui en compte les opcions de les famílies. Durant l'acte de celebració aquest dissabte del 50è aniversari de l'escola Viaró, Rigau ha assegurat que per garantir aquest dret cal que sigui un model mixt integrat per centres públics i concertats.

La consellera veu en les diferents opcions de les famílies un dret. És per això que el model compta amb centres de titularitat pública i concertats, tal com ha destacat Rigau.

Irene Rigau

El fet de garantir que el dret a l'educació tingui en compte les opcions de les famílies ha fet que es reconegui l'interès públic. Podem donar resposta amb centres públics i concertats.


Precisament, la consellera ha expressat aquesta defensa durant l'acte de celebració del 50è aniversari de l'escola Viaró. El seu director, Ignasi Maria Canals, ha marcat com a principal repte del centre continuar millorant en l'àmbit docent i formatiu. Més enllà d'aquest aspecte, Canals ha explicat que la gran aportació de l'escola és sumar a l'àmbit acadèmic la formació en valors, social i espiritual.

Ignasi Maria Canals

Va començar amb 140 alumnes i ara tenim 1.250. El balanç és que no només donem formació acadèmica sinó que també donem formació en valors, social i espiritual.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la rellevància de l'escola per a moltes famílies de la ciutat.

Mercè Conesa

Té un paper que ha estat clau i rellevant. És una institució que ha marcat moltes famílies de la nostra ciutat.


L'escola Viaró va néixer el 1963 de la mà de diverses famílies i amb 140 alumnes. Actualment compta amb 1.250 estudiants i l'espai ha crescut fins als sis pavellons. L'acte de celebració d'aquest dissabte ha servit també per reconèixer la iniciativa d'aquestes famílies, així com la implicació de diverses persones que han passat pel centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.