El Taller Jeroni de Moragas clou el seu 40è aniversari mirant el futur


  • Comparteix:

La plaça del Rei ha acollit l'acte de cloenda de les celebracions

La plaça del Rei ha acollit l'acte de cloenda de les celebracions

El Taller Jeroni de Moragas ha agraït a la ciutadania la seva col·laboració amb l'acte de cloenda del seu quarantè aniversari, que ha tingut lloc aquest dissabte. El president de l'entitat, Lluís Vallès, ha reiterat la necessitat d'institucions com aquesta.

La cloenda del quarantè aniversari de la cooperativa ha reunit totes aquelles persones vinculades amb l'entitat. El Taller Jeroni de Moragas va néixer el 1973 a Barcelona i va a arribar a Sant Cugat als anys 80. L'acte d'aquest dissabte ha evidenciat la consolidació d'un projecte amb molts reptes de futur, segons el president del taller, Lluís Vallès.

Lluis Valles

Estem molt contents per poder celebrar aquesta data, ja que és molt important per nosaltres. Significa la consolidació d'un projecte amb molts reptes de futur.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta, que demostren la solidaritat de la ciutat i l'èxit de propostes com les del Taller Jeroni de Moragas.

Mercè Conesa

Aquest acte simbolitza que Sant Cugat és una ciutat integradora. També simbolitza que Jeroni de Moragas és una institució amb unes arrels profundes i una base forta. Per molts anys més.


La cloenda ha comptat amb una botifarrada popular, l'actuació del grup musical 'Els Incombustibles' i un partit de boccia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.