Obres de millora al clavegueram a la zona del Parc Central


  • Comparteix:

Mapa de les zones afectades per les obres / Font: Premsa Sant Cugat

Mapa de les zones afectades per les obres / Font: Premsa Sant Cugat

Les obres de millora del clavegueram dels carrers d'Esteve Pila i Josep Vidal i Granés comencen aquest dilluns i provocaran talls de trànsit en aquestes dues vies. Els treballs s'inicien al carrer d'Esteve Pila i un cop finalitzats, es preveu que al novembre s'iniciïn al Josep Vidal i Granés.

L'actuació consisteix en la substitució de diversos trams de col·lectors de la xarxa. Aquest dilluns s'enceten els treballs al carrer d'Esteve Pila, entre Pere Serra i Joan Miró, i es preveu que s'allarguin entre dues i tres setmanes, període en què no es podrà estacionar ni circular. Les vies d'Isidre Nonell i Salvador Dalí passaran a ser de doble direcció mentre durin les obres.

Una vegada finalitzada aquesta primera fase s'iniciarà l'actuació al carrer de Josep Vidal, entre Pere Serra i Cabanas Alibau. Entre dues i tres setmanes serà la durada dels treballs que comportaran la prohibició del pas de vehicles i l'estacionament. Tampoc es podrà aparcar al carrer de Pablo Picasso, que passarà a ser de doble direcció mentre s'executin les obres.

Durant aquesta actuació, es garantirà als veïns l'accés als guals de vehicles, excepte en moments puntuals, que es notificaran amb temps suficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.