El santcugatenc Juan Jesús Pérez presenta candidatura a rector de la UPC


Temes relacionats

L'Escola d'Arquitectura ha de ser el pal de paller de la nova UPC, segons el candidat a rector Juan Jesús Pérez ( 2/mar/10)


  • Comparteix:

La candidatura de Pérez és 'La Via UPC' / Font: Twitter

La candidatura de Pérez és 'La Via UPC' / Font: Twitter

Reimpulsar la imatge de la UPC com a centre educatiu de referència a àmbit català i europeu és un dels objectius de la candidatura al rectorat de la UPC del santcugatenc Juan Jesús Pérez. El candidat ha subratllat la importància de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), ubicada a Sant Cugat, i ha assegurat la continuïtat dels seus treballadors.

Pérez, que encapçala la candidatura 'La Via UPC', ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que algunes de les accions que té previstes per acabar amb el deute del centre universitari és vendre patrimoni, com l'edifici de la Facultat de Nàutica de Barcelona, i alguns edificis de serveis situats a Castelldefels i Barcelona. El candidat també té la voluntat d'aconseguir més ingressos a través de convenis amb empreses privades.

El candidat a rector del centre universitari Juan Jesús Pérez ha manifestat la intenció de rellançar la imatge de la UPC com a centre tecnològic de referència.

Juan Jesús Pérez

L'objectiu fonamental és tornar a retrobar la imatge de la UPC com a universitat tecnològica de referència.


De les cinc persones que configuren la candidatura 'La via UPC', hi ha dos membres més que són santcugatencs, el regidor de Polítiques Ambientals i Medi Ambient i professor de l'ETSAV, Joan Puigdomènech, i el professor de l'enginyeria de Camins, Canals i Ports, Ignasi Casanova. L'inici de la campanya electoral per a elegir el nou rector de la UPC comença aquest dijous. Les eleccions tindran lloc el 29 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.