El CASC estrena un documental sobre els presos palestins


  • Comparteix:

El CASC torna arecorda la situació dels palestins / Font: ACN

El CASC torna arecorda la situació dels palestins / Font: ACN

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) estrena aquest dissabte, a les sis de la tarda, el documental 'Presoners a la seva terra' on aborda la situació dels presos palestins. L'estrena forma part dels actes de la 7a Jornada de Solidaritat amb el Poble Palestí que té lloc al Casal Popular La Guitza.

Les activitats començaran a les sis de la tarda al Casal Popular amb la xerrada 'Palestina, justícia i pau' a càrrec del periodista Joan Cañete Bayle, corresponsal de 'El Periódico' a Jerusalem i Washington. Dues hores després, es projectarà el documental 'Presoners a la seva terra', una producció del mateix CASC. El treball és fruit de la visita a territori palestí el 2006 de membres de la plataforma on van fer diverses entrevistes a persones implicades en les xarxes de suport als presos i fins i tot a presos alliberats.

El membre de l'entitat Xabi Araujo ha explicat que amb aquesta peça, que té una durada de 40 minuts, volen tractar un aspecte que no té la visibilitat que han tingut altes qüestions relacionades amb el conflicte palestí.

Xabi Araujo

Parlem d'un tema que no s'ha tractat sobre aquest conflicte. Hi ha molts treballs sobre Palestina però cap que tracti sobre la situació dels presos.


La música del cantautor punk Mateolika i el hip hop d'El Putu Nota tancaran la jornada a partir de dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.