Detingut després d'una persecució temerària des de Sant Cugat fins a la C-58


  • Comparteix:

La Policia Local va perseguir el vehicle fins a la C-58

La Policia Local va perseguir el vehicle fins a la C-58

Els Mossos han detingut un home després de protagonitzar una persecució en cotxe per Sant Cugat i diverses autopistes. El detingut, que està acusat de delictes contra la seguretat viària, va fugir de la Policia Local al Parc Central i va ser enxampat després d'impactar contra un vehicle dels Mossos a la C-58.

La persecució es va iniciar la matinada de dijous quan el detingut, de 34 anys, va escapar de la Policia Local al Parc Central amb una maniobra evasiva i en direcció contrària.

La persecució va continuar per la C-16 després que el vehicle s'incorporés a l'autopista en direcció a Manresa. En aquest tram, el conductor va accelerar de manera perillosa i va canviar de carril repetidament sense respectar les marques viàries. A l'alçada de l’AP-7/B-30, l'imputat es va incorporar en aquesta autopista en direcció a Girona. Un cop més, el conductor va infringir el codi de circulació i, a més, va intentar col·lidir amb la dotació de la Policia Local.

Seguidament, el conductor es va incorporar a la C-58 en direcció a Barcelona, tram en el qual va continuar conduint de forma temerària i intentant impactar contra el cotxe de la policia que el seguia. En aquest punt, es van incorporar a la persecució diverses dotacions de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, el conductor va impactar contra un dels vehicles dels Mossos, que van detenir el presumpte infractor, però els altres tres ocupants van aconseguir fugir.

El conductor, que ha estat detingut en altres ocasions, ha passat a disposició dels jutjats de Barcelona i està imputat per diversos delictes contra la seguretat viària. Les primeres investigacions apunten que la resta d'ocupants del vehicle també han participat en altres fets delictius fora de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.