L'A.V Monestir es mostra indignada pel retard en el trasllat de l'Escorxador a Can Calopa


  • Comparteix:

La Comissió també estarà amatent a l'execució del projecte d'urbanització del sector de l'Anònima.

La Comissió també estarà amatent a l'execució del projecte d'urbanització del sector de l'Anònima.

L'Associació de Veïns del Monestir s'ha mostrat indignada pel fet, diuen, que el trasllat de l'Escorxador a Can Calopa es posposi fins el mes de març. Per aquest motiu, l'entitat ha creat una comissió ciutadana que farà un seguiment de totes les operacions urbanístiques que produirà aquest trasllat, així com la urbanització del sector de l'Anònima.

Els veïns del barri estan farts de les males olors de l'Escorxador, que tenia previst traslladar-se a les noves instal.lacions de Can Calopa al passat mes de desembre. La notícia que l'equipament no canviarà d'ubicació fins el mes de març ha provocat la indignació dels veïns i alguns d'ells s'han constituït en la comissió ciutadana dels carrers Ildefons Cerdà-Borrell-La Granja.

El col.lectiu vetllarà pel correcte desenvolupament de les actuacions urbanístiques que es facin a la zona. Tenen la vista posada en l'Escorxador ja que la seva marxa suposa l'obertura del Torrent del Ferrussons, per on hauria de passar el bus que actualment transita per la plaça de'n Coll. El portaveu de la comissió, Jordi Molgó, ha explicat quin és l'ambient que es respira al barri:

Jordi Molgó

Ja sabem que no és una qüestió de l'Ajuntament però la gent està indignada


La comissió també estarà amatent a l'execució del projecte d'urbanització del sector de l'Anònima, on estar previst construir 200 habitatges. Un projecte que s'aixecarà en uns terrenys on, actualment, els veïns aparquen un centenar de vehicles. En aquest sentit, la comissió Ildefons treballarà per garantir que l'Ajuntament farà el possible per oferir un aparcament als veïns. Jordi Molgó ha dit que la presència de la comissió és imprescindible per fer paleses les demandes ciutadanes:

Jordi Molgó

Els cartells de construcció ja estan posats, això vol dir que la cosa comença a moure's


La comissió ciutadana Ildefons, que funciona des de fa una setmana, està integrada actualment per una desena de veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.