Cugat.cat, entre els serveis municipals més ben valorats pels santcugatencs


Temes relacionats

El 93% de la ciutadania aprova l'estat general de Sant Cugat (15/oct/13)


  • Comparteix:

Cugat.cat obté un 7,4 en aquesta enquesta

Cugat.cat obté un 7,4 en aquesta enquesta

Cugat.cat és un dels serveis municipals més valorats pels ciutadans, segons l'última onada de l'Observatori Sociològic. Els enquestats posen un 7,4 sobre 10 al grup de comunicació en un rànquing en què el servei més ben considerat és l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), amb un 7,9, i les escoles, biblioteques, el 010 i el Museu de Sant Cugat, amb un 7,8.

En l'apartat de serveis i equipaments municipals, el grup públic de comunicació multimèdia apareix en vuitena posició, amb un 7,4 sobre 10. El més valorat és Oficina Municipal d'Esport per a tothom (OMET), amb un 7,9; seguida de les escoles, les biblioteques, el 010 i el Museu de Sant Cugat, que obtenen un 7,8.

A continuació arriben les oficines d'atenció ciutadana als districtes, amb un 7,4, puntuació que comparteixen amb Cugat.cat. El web de l'Ajuntament, Santcugat.cat, se situa per sota amb un 7,2.

Per sota del llindar del notable, apareixen l'Oficina Local d'Habitatge (OLH), amb un 6,7; els autobusos, amb un 6,6; i el Servei d'Ocupació Municipal (SOM), que obté un 6,5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.