Una bicicleta d'Edse Inventiva guanya el Premi de Disseny per al reciclatge


  • Comparteix:

Urbikes és una creació d'Edse Inventiva / Font: Edse Inventiva

Urbikes és una creació d'Edse Inventiva / Font: Edse Inventiva

La bicicleta 'Urbikes', creada per l'empresa amb seu a Sant Cugat Edse Inventiva, ha guanyat un dels Premis Disseny per al reciclatge 2013 que ha atorgat aquest dimarts la Generalitat. Edse Inventiva s'ha endut el guardó en la categoria de productes amb un model de bicicletes industrials dissenyades per a un ús compartit i amb un baix manteniment.

Els guardons, que es donen cada dos anys, distingeixen quatre categories: productes, projectes, estratègies i materials. El requisit indispensable de totes les propostes és incorporar els criteris per a la prevenció de residus, el reciclatge i la reciclabilitat en el seu disseny.

El premi sobre projectes ha estat per al 'Ganivet nova sèrie 900 ARCOS' presentat per Inèdit Innovació SL i realitzat conjuntament amb ARCOS, ENISA USC I ICTA. El guardó de les estratègies ha recaigut en el 'Sistema AIGUA10 BEURE', presentat per Empordaigua SL. Finalment, 'Green Rubber', presentat per ZICLA i realitzat conjuntament amb Microeurope KFT, ha guanyat en la categoria dels materials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.