La Diada Solidària d'HP, exemple de la importància del voluntariat corporatiu


  • Comparteix:

La 8a Diada Solidària de Hewlett-Packard (HP), que s'ha celebrat aquest dissabte, ha posat de manifest el valor del voluntariat corporatiu per cobrir les necessitats socials en temps de crisi. L'esdeveniment ha acollit més de 3.000 persones que han participat en visites a l'empresa, jocs infantils i un dinar col·lectiu, i ha recaptat més de 48.000 euros que s'han destinat a les fundacions Carles Blanch i Adsis i a l'Associació Entre Veïns/Veïnes de Rubí.

Per vuitè any consecutiu, els treballadors d'HP han tornat a sumar esforços en la Diada Solidària. Un equip format per més de 200 empleats ha organitzat activitats infantils, visites a l'empresa, una carrera d'orientació i tallers en un esdeveniment que ha aplegat més de 3.000 persones. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha assistit a la jornada i ha destacat que aquestes iniciatives resulten indispensables per unir la força d'entitats socials i mercantils, i combatre la crisi econòmica.

Neus Munté

És un exemple claríssim de la implicació de l'empresa al teixit social. És un engranatge indispensable en un moment com l'actual.


Segons el vicepresident d'HP, Manel Martí, la implicació de l'empresa al teixit social és una de les prioritats de la companyia, i així ho demostra any rere any amb la Diada Solidària.

Manel Martínez

És un acte totalment liderat pels treballadors. La nostra tasca com a empresa és facilitar que puguin dur a terme la iniciativa.


Enguany, la iniciativa ha recaptat més de 48.000 euros, 10.000 més que l'any passat, que s'han destinat a les fundacions Carles Blanch i Adsis i a l'Associació Entre Veïns/veïnes de Rubí. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància de les col·laboracions público-privades i de fomentar els valors socials entre les empreses.

Mercè Conesa

Hem de liderar aquestes col·laboracions per tenir les empreses al costat i aconseguir que també pensin en el valor social.


Les activitats de la diada han estat organitzades pels treballadors en col·laboració amb diverses ONG i entitats de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.