La ciutat acollirà una trobada d'empreses i entitats del sector ambiental


  • Comparteix:

La trobada d'aquest dissabte al 'marketplace' de Tarragona / Font: departament de Medi Ambient

La trobada d'aquest dissabte al 'marketplace' de Tarragona / Font: departament de Medi Ambient

Sant Cugat acollirà el tercer 'marketplace' ambiental organitzat a Catalunya, un espai de trobada on empreses i entitats del tercer sector ambiental poden establir relacions i contactes. L'esdeveniment tindrà lloc el 13 de desembre.

El terme 'marketplace', creat per John Sviokla, denomina la trobada d'empreses i entitats per establir nous contactes i facilitar la interacció entre elles. Després de l'èxit d'aquesta trobada a Barcelona i Tarragona, Sant Cugat serà la següent ciutat que acollirà aquest esdeveniment per al sector ambiental.

La trobada, que aquest dissabte s'ha celebrat a Tarragona, vol afavorir el contacte i les relacions entre les entitats i les empreses que hi participin, a més de facilitar la presentació de projectes i iniciatives d'interès comú. La trobada compta amb el suport del departament de Territori i Sostenibilitat a través del projecte Tandem, un espai de trobada entre el món empresarial i les entitats del tercer sector ambiental que té com a objectiu afavorir el coneixement i la col·laboració entre totes les parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.