Un nou servei de bus connecta Esade amb centres de recerca i FGC de Bellaterra


  • Comparteix:

EsadeCreapolis compta amb un nou servei d'autobús / Font: Santcugat.cat

EsadeCreapolis compta amb un nou servei d'autobús / Font: Santcugat.cat

El campus d'EsadeCreapolis, situat a Sant Cugat, està connectat des d'aquest dilluns per un nou servei d'autobús. La línia funciona els dies laborables i enllaça l'equipament santcugatenc amb l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Bellaterra i centres de recerca.

La conselleria de Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb el Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès - Parc de l'Alba i FGC, ha posat en marxa aquest dilluns un nou servei d'autobús.

La línia uneix uneix l'estació d'FGC de Bellaterra amb el Parc de l'Alba de Cerdanyola, el parc científic creat al seu entorn, el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), EsadeCreapolis i el Parc Tecnològic del Vallès. El servei funciona de dilluns a divendres laborales i el gestiona l'empresa concessionària Marfina Bus, SA. A més, aquesta nova línia forma part del sistema tarifari integrat de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Els vehicles que fan aquest nou trajecte estan adaptats per a persones de mobilitat reduïda, a més de disposar d'un sistema avançat d'informació real del servei disponible per a telèfons intel·ligents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.